bas_akkerman.jpg

Reikimeester Bas Akkerman

Het e-book "Kundalini Reiki" is geschreven door Bas Akkerman. Bas geeft ook de inwijdingen nadat je je hebt ingeschreven. Hij is reikimeester sinds 2001 en oprichter van de veelgeprezen reiki thuisstudie www.onlinereikicursus.nl.
Bas heeft een spirituele winkel en Reiki school in Hoorn (NH), en geeft cursussen en individuele sessies op het gebied van reiki, healing, intuïtieve ontwikkeling en meditatie.

"De meeste kundalini reiki cursussen worden gegeven in de vorm van een afstandsinwijding met een beknopt PDF. Veel mensen die dit hebben gedaan, meldden me dat ze behoefte hebben aan meer documentatie en houvast bij de beoefening van deze aanvullingen op de traditionele reiki. Ik merkte dat er vraag is naar een degelijk handboek met stap-voor-stap instructies en oefeningen. Op deze manier (en ook door de workshops die ik geef) is het voor mensen veel makkelijker om Kundalini Reiki actief en geïnspireerd te blijven toepassen naast hun traditionele reiki beoefening.
Mijn kennis en ervaring wil ik graag met je delen!"


Mijn winkel en webwinkel AURANA

De spirituele winkel AURANA is gelegen in de grote winkelstraat die uitmondt op het plein Roode Steen met onder meer het Westfries Museum en de oude Waag. Een prachtig monumentaal winkelpand uit 1698, met naast een bijzondere collectie sieraden, kado-artikelen en spirituele producten ook veel interieur en lifestyle artikelen zoals lampen, kussens, vloerkleden, sfeerlichten en thee.

Adresgegevens:
AURANA
Grote Noord 1
1621 KD Hoorn

Sfeerimpressie: https://www.aurana.nl/content/4-over-aurana

Op de webshop vind je vooral onze collectie sieraden (edelsteenhangers, armbanden en ringen).
Neem eens een kijkje: https://www.aurana.nl/new-products?n=480

boris.jpg