kundalini reiki thuis leren

Kundalini Reiki Thuisstudie

E-book (PDF)
Afstandsinwijdingen
Begeleiding via mail/telefoon

Kundalini Reiki Thuisstudie

Met het praktische en duidelijke handboek vol achtergrondinformatie en oefeningen kun je thuis in je eigen tempo alle Kundalini Reiki technieken leren. De inwijdingen ontvang je op afstand, op het moment dat jij er klaar voor bent. Je hebt daarbij de mogelijkheid om gebruik te maken van begeleiding en om je reiki vragen stellen via e-mail en/of telefoon aan reikimeester Bas Akkerman.

Kundalini Reiki niveau 1

De inwijding in niveau 1 reinigt en deblokkeert je chakra's. Tevens wordt het kundalini-kanaal vanaf je stuit tot de kruinchakra geheel gereinigd als voorbereiding op het kundalini-ontwaken van niveau 2. Net als bij de reiki 1 inwijding wordt het hartchakra geactiveerd en worden de kanalen van het kruinchakra naar de handpalmen geopend zodat de energie goed door kan stromen.

Bij niveau 1 horen de volgende technieken: zelfbehandeling, andere mensen behandelen, afstandsbehandeling, cleansing (zuivering), karmische healing, healen van situaties/eigenschappen. Vrijwel al deze technieken, op de directe behandeling van zelf en anderen na, lijken op tweedegraads Usui reiki technieken, maar dan zonder gebruik te maken van de symbolen.

Kundalini Reiki niveau 2

Bij dit tweede niveau kunnen de effecten en intensiteit van je energiewerk toenemen omdat je de energie met je intentie beter kunt laten doorstromen. Tevens leer je de kundalini reiki meditatie, waarmee je de energie naar wens kunt laten stijgen op bepaalde momenten, bijvoorbeeld voorafgaand aan of tijdens een healingsessie, of wanneer je het gevoel hebt dat het nodig is. Tijdens healingsessies draagt je eigen actieve kundalinistroom ook bij aan de intensiteit van de energie doorgave.

Kundalini Reiki niveau 3

Bij de derde en laatste inwijding worden de energiekanalen nog eens “geboost” en kun je de kundalini energie naar wens krachtig opwekken. Je kunt andere mensen inwijdingen geven in kundalini reiki, op afstand en in persona. Tevens zijn bij deze derde inwijding een aantal “extra” inwijdingen inbegrepen, waarmee je onder meer geboortetrauma's, vorige levens, DNA-codering en fysieke locaties kunt helen. In het handboek vind je alle informatie en technieken stap voor stap uitgelegd.

Praktische informatie

De thuisstudie volg je in je eigen tempo. Je kunt wanneer je wilt je inwijding aanvragen (de instructies en uitleg staan uitgebreid beschreven in het e-book).

Je begint je beoefening van Kundalini Reiki bij niveau 1 en de inwijding in niveau 1, ongeacht je reiki ervaring. Dus ook al ben je al Reiki master, je begint je reis met kundalini bij niveau 1.

Kundalini Reiki 1 en 2 "horen bij elkaar" in die zin dat niveau 1 je voorbereidt op het ontwaken van de kundalini energie door de energiekanalen en chakra's te reinigen. Bij niveau 2 leer je hoe de kundalini opwekt en laat opstijgen van je stuit- tot je kruinchakra.
Dit is de reden dat niveau 1 niet los te volgen is, maar enkel in combinatie met niveau 2.

Je bepaalt zelf hoeveel tijd je tussen de verschillende inwijdingen laat (meer advies hierover in het handboek).

Heb je de inwijdingen Kundalini Reiki niveau 1 en 2 al eens ontvangen? Dan kun je niveau 3 als aparte cursus volgen. Je krijgt wel al het lesmateriaal in het complete handboek, zodat je de eerdere niveaus voor jezelf kunt herhalen.

 

 

KIES JE KUNDALINI REIKI CURSUSPAKKET

 

Kundalini Reiki 1, 2 en 3

 • Ontvang het PDF handboek Kundalini Reiki niveau 1, 2 en 3 (master)

 • Volg de lessen in je eigen tempo

 • Ontvang de drie inwijdingen op voor jou passende momenten

 • Maak gebruik van begeleiding en advies

 • Na je betaling ontvang je het Kundalini Reiki-boek direct in je mailbox!

Kundalini Reiki 1 en 2

 • Ontvang het PDF handboek Kundalini Reiki niveau 1 en 2

 • Volg de lessen in je eigen tempo

 • Ontvang de twee inwijdingen wanneer je er klaar voor bent

 • Maak gebruik van begeleiding en advies

 • Na je betaling ontvang het Kundalini Reiki-boek direct in je mailbox!

 

Kundalini Reiki 3

 • Ontvang het PDF handboek Kundalini Reiki 3 (master)

 • Inclusief alle informatie over Kundalini Reiki niveau 1 en 2

 • Ontvang de master-inwijding wanneer jij wilt

 • Maak gebruik van begeleiding en advies

 • Na je betaling ontvang je het Kundalini Reiki-boek direct in je mailbox!